Белград

  во

  33-годишната Ивана Савовиќ, некогашна сопруга на Филип Гаврановиќ, обвинет за свирепо убиство на пекарот Никола Остојиќ, до детаљ опишала како Гаврановиќ се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Премиерот, Зоран Заев, на покана на српскиот претседател, Александар Вучиќ присуствуваше на свеченото отворање на новото автопатско решение од 26 километри кое ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Светиот архиерејски Собор на Српската православна црква на годишното заседание што заврши вчера во Белград, ја разгледа состојбата на српските цркви во ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Светиот архијерејски собор на Српската православна црква (СПЦ) неделава реши да ги обнови преговорите за решавање на статусот на Македонската православна црква ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Светиот архиерејски Собор на Српската православна црква на годишното заседание што заврши вчера во Белград, ја разгледа состојбата на српските цркви во ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Премиерот, Зоран Заев, на покана на српскиот претседател, Александар Вучиќ присуствуваше на свеченото отворање на новото автопатско решение од 26 километри кое ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Да, премиере Зоран Заев, сосема сте во право – така е кога се работи вредно и посветено, резултатите се евидентни. И навистина, изградбата од јужниот крак од ...
  сите 93 | | | веќе видена