Ангела Меркел

  во

  Германската канцеларка Ангела Меркел изјави дека е време коалициската Влада да престане да влегува во внатрешни спорови и наместо тоа да се зафати со решавање ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел изјави дека е време коалициската Влада да престане да влегува во внатрешни спорови и наместо тоа да се зафати со решавање ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел изјави дека е време коалициската Влада да престане да влегува во внатрешни спорови и наместо тоа да се зафати со решавање ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Германската канцеларка, Ангела Меркел денеска соопшти дека жали поради последниот спор во нејзината коалициска влада, но истакна дека е време да се фокусираат ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел изјави дека е време коалициската Влада да престане да влегува во внатрешни спорови и наместо тоа да се зафати со решавање ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел изјави дека е време коалициската Влада да престане да влегува во внатрешни спорови и наместо тоа да се зафати со решавање ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Германската канцеларка, Ангела Меркел денеска соопшти дека жали поради последниот спор во нејзината коалициска влада, но истакна дека е време да се фокусираат ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров рече дека со четири амандмани ќе се менува Уставот, амандмани ќе се формулираат со двотретинско мнозинство во ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Доволно созреавме како општество за да се соочиме со реалноста - патот кон ЕУ и НАТО води преку договорот со Грција за името, и таква е релноста. Сите лидери ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Германската канцеларка, Ангела Меркел денеска соопшти дека жали поради последниот спор во нејзината коалициска влада, но истакна дека е време да се фокусираат ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Доволно созреавме како општество за да се соочиме со реалноста - патот кон ЕУ и НАТО води преку договорот со Грција за името, и таква е релноста. Сите лидери ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Доволно созреавме како општество за да се соочиме со реалноста - патот кон ЕУ и НАТО води преку договорот со Грција за името, и таква е релноста. Сите лидери ...
  сите 75 | | | веќе видена

   Сите лидери почнувајќи од генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг до германската канцеларка Ангела Меркел укажаа дека нема план Б за да седиме на таа ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Доволно созреавме како општество за да се соочиме со реалноста - патот кон ЕУ и НАТО води преку договорот со Грција за името, и таква е релноста. Сите лидери ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Германската канцеларка, Ангела Меркел денеска соопшти дека жали поради последниот спор во нејзината коалициска влада, но истакна дека е време да се фокусираат ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Се ближи 30-ти септември, денот кога сите заедно ќе решиме во кој правец ќе продолжи да се движи Македонија. Денот кога граѓаните, на еден, друг или трет ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Лидерите на владеачката коалиција во Германија постигнаа договор за конфликтот кој што го имаа поради сега веќе поранешниот шеф на разузнавачката служба ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Доволно созреавме како општество за да се соочиме со реалноста – патот кон ЕУ и НАТО води преку договорот со Грција за името, и таква е релноста. Сите лидери ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Димитров: Патот кон ЕУ и НАТО води преку договорот за името, нема план Б Доволно созреавме како општество за да се соочиме со реалноста – патот кон ЕУ и НАТО ...
  сите 75 | | | веќе видена