Ангела Меркел

  во

  Шефот на германската служба за внатрешна безбедност Ханс-Георг Масен ќе мора да замине во предвремена пензија поради политички говор што го одржал зад ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешниот шеф на тајната служба Ханс-Георг Масен е испратен принудно во пензија. Првично тој требаше да биде специјален советник на министерот за внатрешни ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Шефот на германската служба за внатрешна безбедност Ханс-Георг Масен ќе мора да замине во предвремена пензија поради политички говор што го одржал зад ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Шефот на германската служба за внатрешна безбедност Ханс-Георг Масен ќе мора да замине во предвремена пензија поради политички говор што го одржал зад ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Шефот на германската служба за внатрешна безбедност Ханс-Георг Масен ќе мора да замине во предвремена пензија поради политички говор што го одржал зад ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Шефот на германската служба за внатрешна безбедност Ханс-Георг Масен ќе мора да замине во предвремена пензија поради политички говор што го одржал зад ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Лидерот на германскиот Централен совет на Евреите изјави во неделата дека сака да се бори против антисемитизмот меѓу новите арапско-муслимански мигранти преку ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Германската канцеларка, Ангела Меркел порача дека може добро да соработува со секој потенцијален наследник на местото лидер на демохристијаните.Меркел нагласи ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Германската канцеларка, Ангела Меркел порача дека може добро да соработува со секој потенцијален наследник на местото лидер на демохристијаните. Меркел нагласи ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Германската канцеларка, Ангела Меркел, порача дека може добро да соработува со секој потенцијален наследник на местото лидер на демохристијаните. Меркел ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп во изминатите две години е најспомнуваниот државник во австриските весници, покажа анализа на австриската агенција ...
  сите 21 | | | веќе видена