Ангела Меркел

  во

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата на РСМ, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Владата од денес има специјален советник за унапредување на економските политики, д-р Валтер Дефа кој е испратен од владата на Сојузна република Германија. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата на РСМ, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Специјалниот советник на германската канцеларка, Ангела Меркел почнува со работа во Македонија. Германскиот експерт Валтер Дефа, што во Македонија го испрати ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на македонската влада Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата, номиниран од Владата на СР ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата, номиниран од Владата на СР Германија, а на средбата во ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата, номиниран од ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Валтер Дефа, од денеска е специјален советник во Владата, номиниран од Владата на Германија. Дефа, кој како искусен професионалец се очекува да даде поддршка ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата на Северна Македонија, номиниран од ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата на РСМ, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата на РСМ, ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата, номиниран од Владата на СР Германија, а на средбата во ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата на РСМ, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска се сретна со Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата на РМ, номиниран ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев денеска се сретна со д-р Валтер Дефа, кој од денеска е специјален советник во Владата, номиниран од Владата на СР ...
  сите 35 | | | веќе видена