Ангела Меркел

  во

  Околу две третини од Германците не сакаат канцеларката Ангела Меркел да се откаже од функцијата пред изминувањето на мандатот во есента 2021 година. Имено, 67 ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Германија се приклучи на притисоците на САД и ЕУ кон Приштина за укинување на 100 отсто зголемените царини наметнати за Србија и БиХ, објави Коха, по ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Околу две третини од Германците не сакаат канцеларката Ангела Меркел да се откаже од функцијата пред изминувањето на мандатот во есента 2021 година. Имено, 67 ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Околу две третини од Германците не сакаат канцеларката Ангела Меркел да се откаже од функцијата пред изминувањето на мандатот во есента 2021 година. Имено, 67 ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Како што преку ноќ од „македонската нација“ и „македонските национални институции“ остана само "нација" и "национални институции", така имавме можност, вчера ...
  сите 21 | | | веќе видена