Ангела Меркел

  во

  4,2 милиони луѓе во Германија работат со полно работно време, а не заработуваат доволно за живот. И по 35 години работа тие се загрозени од сиромаштија на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Германската канцеларка, Ангела Меркел, изјави дека на Германија ѝ се потребни гаранции оти кинеската компанија „Хуавеј технолоџис“ нема да препраќа податоци до ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Германската канцеларка, Ангела Меркел, изјави дека на Германија ѝ се потребни гаранции оти кинеската компанија „Хуавеј технолоџис“ нема да препраќа податоци до ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во рамките на владејачката демохристијанска социјалдемократската коалиција на канцеларката Ангела Меркел деновиве се разви дискусија во врска со предлогот на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сегашната одредба за регулирање на границата меѓу Република Ирска и британската покраина Северна Ирска е „единствено достапно оперативно решение“ за истапување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Сегашната одредба за регулирање на границата меѓу Република Ирска и британската покраина Северна Ирска е „единствено достапно оперативно решение“ за истапување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Во рамките на владејачката демохристијанска-социјалдемократската коалиција на канцеларката Ангела Меркел деновиве се разви дискусија во врска со предлогот на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во рамките на владејачката демохристијанска социјалдемократската коалиција на канцеларката Ангела Меркел деновиве се разви дискусија во врска со предлогот на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Со полна пареа се гради вториот гасовод, кој директно ќе ја поврзува Русија и Германија. Најгласно се бунат оние кои ќе изгубат пари од транзитот- Украина и ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел рече дека Германија и Франција сакаат да се основа евроспка војска, и покрај острото противење на оваа идеја од ...
  сите 74 | | | веќе видена