Ангела Меркел

  во

  Под силни безбедносни мерки, со закажани протести, но и забрана за собири, со средби со грчкиот државен врв и веројатно со Договорот од Преспа меѓу темите на ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Процесите за ратификација на Договорот од Преспа во Грција, ќе почнат веднаш откако кај нас ќе завршат уставните измени и резултатот ќе биде соопштен од ...
  сите 562 | | | веќе видена

  Под силни безбедносни мерки, со закажани протести, но и забра на за собири, со средби со грчкиот државен врв и веројатно со Дого во рот од Преспа меѓу темите ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Процесите за ратификација на Договорот од Преспа во Грција, ќе почнат веднаш откако во Македонија ќе завршат уставните измени и резултатот ќе ѝ биде соопштен ...
  сите 592 | | | веќе видена

  Под силни безбедносни мерки, со закажани протести, но и забрана за собири, со средби со грчкиот државен врв и веројатно со Договорот од Преспа меѓу темите на ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Грчкиот опозициски лидер Киријакос Мицотакис во петок се очекува да се сретне со германската канцеларка Ангела Меркел. Состанокот ќе се одржи во резиденцијата ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Во пресрет на последното гласање на уставните измени во македонското Собрание и на чекор пред Договорот од Преспа да помине на грчки терен, во Грција се ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Во пресрет на последното гласање на уставните измени во македонското Собрание и на чекор пред Договорот од Преспа да помине на грчки терен, во Грција се ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Во пресрет на последното гласање на уставните измени во македонското Собрание и на чекор пред Договорот од Преспа да помине на грчки терен, во Грција се ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Во пресрет на последното гласање на уставните измени во македонското Собрание и на чекор пред Договорот од Преспа да помине на грчки терен, во Грција се ...
  сите 166 | | | веќе видена