Ангела Меркел

  во

  Холандскиот премиер Марк Руте се закани дека ќе ги затвори границите кон Источна Европа доколку земјите-членки на ЕУ од тој регионот не прифатат поголем број ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување на гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување на гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување на гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување на гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување на гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување на гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Европската Унија треба да се „репозиционира“ во современиот свет што се менува, изјави германската канцеларка Ангела Меркел во интервју за весникот „Зидојче ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
  сите 39 | | | веќе видена