Албанците

  во

  Моника Круемади, лидерка на опозициското Социјалистичко движење за интеграција и сопруга на албанскиот претседател Илир Мета, негира дека влијаела врз одлуката ...
  сите 236 | | | веќе видена

  Моника Круемади, лидерка на опозициското Социјалистичко движење за интеграција и сопруга на албанскиот претседател Илир Мета, негира дека влијаела врз одлуката ...
  сите 239 | | | веќе видена

  Во Германија Организирани криминални групи со потекло од Албанија работат во корист на италијанската мафија. Ова стои во одговорот на германската влада по ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Жардармерија, наводно влегла во Косово, а албанските и приштинските медиуми оваа вест ја пренеле како најголема провокација на српската држава!Српската ...
  | | веќе видена

  Од партиското седиште, лидерот на опозициската Демократска партија Љуљзим Баша, уште еднаш побара заминувањето на премиерот Еди Рама и „ослободување од ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Од партиското седиште, лидерот на опозициската Демократска партија Љуљзим Баша, вечерва уште еднаш побара заминувањето на премиерот Еди Рама и „ослободување од ...
  сите 176 | | | веќе видена

  Од партиското седиште, лидерот на опозициската Демократска партија Љуљзим Баша, вечерва уште еднаш побара заминувањето на премиерот Еди Рама и „ослободување од ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Од партиското седиште, лидерот на опозициската Демократска партија Љуљзим Баша, вечерва уште еднаш побара заминувањето на премиерот Еди Рама и „ослободување од ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Од партиското седиште, лидерот на опозициската Демократска партија Љуљзим Баша, вечерва уште еднаш побара заминување на премиерот Еди Рама и „ослободување од ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Од партиското седиште, лидерот на опозициската Демократска партија Љуљзим Баша, вечерва уште еднаш побара заминувањето на премиерот Еди Рама и „ослободување од ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Народната поговорка „Волкот влакното го менува, но занаетот не“ наликува на однесувањето на ДУИ, која го менува својот коалициски партнер, но навиките за ...
  сите 21 | | | веќе видена