Албанците

  во

  На Денот на албанското знаме, 28 ноември Приштина ќе организира отворање на мостот во Косовска Митровица, што го поврзува северниот и јужниот дел од градот, а ...
  сите 24 | | | веќе видена

  На Денот на албанското знаме, 28 ноември Приштина ќе организира отворање на мостот во Косовска Митровица, што го поврзува северниот и јужниот дел од градот, а ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Владата на Зоран Заев не прави ништо и не само за Албанците, туку и за Македонците, понеспособна влада немало. И сега Албанците живеат сега подобро или пред ...
  сите 75 | | | веќе видена

  За прв пат откако се во опозиција, член на ВМРО-ДПМНЕ изрази загриженост за правата на Албанците во Македонија. Пратеникот Влатко Ѓорчев го праша Премиерот што ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на едно од крилата на Беса, Биљал Касами, на прес-конференција јавно го праша премиерот Заев дали во иднина ќе треба повторно да се враќаат на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Дека Македонија нема намера да го реформира судскиот систем, покажува и вчерашниот избор на партиски судии од страна на Републичкиот судски совет, кој е ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Георгиј Енгелхарт, руски историчар и балканист, гласањето во македонското Собрание за отворање на Уставот за промени во согласност со Преспански договор го ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, од говорницата му рече на премиерот Зоран Заев дека од капитални инвестиции имаат отворено само една ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, од говорницата му рече на премиерот Зоран Заев дека од капитални инвестиции имаат отворено само една ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Почитувани медиуми, Почитувани граѓани, Дека Македонија нема намера да го реформира судскиот систем, покажува и вчерашниот избор на партиски судии од страна на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на едно од крилата на Беса, Биљал Касами, на прес-конференција јавно го праша премиерот Заев дали во иднина ќе треба повторно да се враќаат на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, од говорницата му рече на премиерот Зоран Заев дека од капитални инвестиции имаат отворено само една ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Нацрт амандманите извесно е оти ќе бидат фокусирани само на исполнувањето на одредбите од договорот за името и покрај барањата на партиите од албанскиот блок. ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, од говорницата му рече на премиерот Зоран Заев дека од капитални инвестиции имаат отворено само една ...
  сите 31 | | | веќе видена