Албанците

  во

  Заврши денешната расправа за нацрт-амандманите на Уставот во собраниската Комисија за уставни прашања, а продолжението е закажано за утре во 11 часот. Во ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Заврши денешната расправа за нацрт-амандманите на Уставот во собраниската Комисија за уставни прашања, а продолжението е закажано за утре во 11 часот. Во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Заврши денешната расправа за нацрт-амандманите на Уставот во собраниската Комисија за уставни прашања, а продолжението е закажано за утре во 11 часот. Во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Со директен дуел меѓу премиерот Зоран Заев и поранешниот претседател на Собранието, пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Трајко Вељаноски, почна втората фаза од процесот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Науката го движи светот и јас како премиер и оваа Влада сме посветени да ја подржуваме науката како вредност, рече премиерот Зоран Заев, на денешната средба со ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Науката го движи светот и јас како премиер и оваа Влада сме посветени да ја подржуваме науката како вредност, рече премиерот Зоран Заев, на денешната средба со ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Науката го движи светот и јас како премиер и оваа Влада сме посветени да ја подржуваме науката како вредност, рече премиерот Зоран Заев, на денешната средба со ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска се сретна со директорот на Институтот за духовно и културно наследство на Албанците – ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Науката го движи светот и јас како премиер и оваа Влада сме посветени да ја подржуваме науката како вредност. На средбата со директорот на Институтот за ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Науката го движи светот и јас како премиер и оваа влада сме посветени да ја поддржуваме науката како вредност, рече премиерот Зоран Заев на денешната средба со ...
  сите 33 | | | веќе видена