Албанците

  во

  Министерот за надворешни работи на Србија, Ивица Дачиќ, оцени дека разграничувањето на Косово и Метохија е еден од предусловите за трајно стабилните односи ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Дачиќ за неделното издание на Блиц рече дека Србите во Косово мора да имаат долгорочни гаранции за безбедноста и просперитетот, да уживаат целосни граѓански и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Добровечер, Ваша екселенцијо Данчо Марковски, амбасадор на Република Македонија во Република Албанија Почитуван господин Андреј Глушенко, трет секретар во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Србија, Ивица Дачиќ, оцени дека разграничувањето на Косово и Метохија е еден од предусловите за трајно стабилните односи ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Србија, Ивица Дачиќ, оцени дека разграничувањето на Косово и Метохија е еден од предусловите за трајно стабилните односи ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Доколку Заев навистина сака да го слушне гласот на Народот, нека не бега од граѓаните и нека распише избори за да види што мислат тие за неговото двогодишно ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Доколку Заев навистина сака да го слушне гласот на мародот, нека не бега од граѓаните и нека распише избори за да види што мислат тие за неговото двогодишно ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Доколку Заев навистина сака да го слушне гласот на мародот, нека не бега од граѓаните и нека распише избори за да види што мислат тие за неговото двегодишно ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Доколку Заев навистина сака да го слушне гласот на народот, нека не бега од граѓаните и нека распише избори за да види што мислат тие за неговото двогодишно ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Србија, Ивица Дачиќ, оцени дека разграничувањето на Косово и Метохија е еден од предусловите за трајно стабилните односи ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Доколку Заев навистина сака да го слушне гласот на народот, нека не бега од граѓаните и нека распише избори за да види што мислат тие за неговото двогодишно ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Доколку Заев навистина сака да го слушне гласот на народот, нека не бега од граѓаните и нека распише избори за да види што мислат тие за неговото двогодишно ...
  сите 21 | | | веќе видена