Албанците

  во

   Владата, се додава, одбива да прифаќа ултиматуми од неодговорниот партиски претседател на ВМРО-ДПМНЕ кој заштитата на криминалот и заложбата за блокади и ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Лидерската средба што беше планирана за денеска дефинитивно нема да се одржи. Од Владата велат дека причината за откажување на средбата е поради тоа што не е ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Лидерска средба денеска нема да има. Владата на Република Северна Македонија преку соопштение информираше дека не се создадени услови за постигнување консензус ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија денеска преку соопштение информира дека не се создадени услови за постигнување консензус за организирање на лидерската ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија денеска преку соопштение информира дека не се создадени услови за постигнување консензус за организирање на лидерската ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија денеска преку соопштение информира дека не се создадени услови за постигнување консензус за организирање на лидерската ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Лидерската средба, која премиерот Зоран Заев ја закажа за денеска и за која тој предложи три главни теми – законот за јавното обвинителство, пописот и измените ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија информира дека не се создадени услови за постигнување консензус за организирање на лидерската средба закажана за ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Владата денеска преку соопштение информира дека не се создадени услови за постигнување консензус за организирање на лидерската средба закажана за денеска и ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија денеска преку соопштение информира дека не се создадени услови за постигнување консензус за организирање на лидерската ...
  сите 168 | | | веќе видена