Албанците

  во

  Премиерот Зоран Заев денеска повика постапката за помирување да се води низ транспарентен процес под будното око на јавноста за на крајот, како што рече, да ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска повика постапката за помирување да се води низ транспарентен процес под будното око на јавноста за на крајот, како што рече, да ...
  сите 146 | | | веќе видена

   Премиерот Зоран Заев денеска повика постапката за помирување да се води низ транспарентен процес под будното око на јавноста за на крајот, како што рече, да ...
  сите 146 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 311 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 302 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 334 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 334 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 304 | | | веќе видена

  По двете средби со независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 352 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 358 | | | веќе видена

  Помирување без помилување, повтори премиерот Зоран Заев во изјава дадена вчера. Помирување ќе има во Собранието, а координативното тело ќе работи на севкупно ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Субхи Јакупи стана судија во вишиот управен суд затоа што бил најдобриот избор, вели претседателот на судскиот совет, Зоран Караџоски. Јакупи беше избран за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Албанската влада ја повикала грчката амбасадорка во таа држава, Елини Сурани, поради серијата инциденти кои уследиле по убиството на Гркот Константинос Кацифас ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Владата на Зоран Заев не прави ништо и не само за Албанците, туку и за Македонците, понеспособна влада немало. И сега Албанците живеат сега подобро или пред ...
  сите 97 | | | веќе видена