Албанците

  во

  Македонскиот премиер, Зоран Заев, е најпопуларниот политичар. Рејтингот на поранешниот премиер, Никола Груевски кој е во бегство паднал. На анкета 21,4 отсто ...
  сите 13 | | | веќе видена

  До неодамна ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ кај Македонците беа изедначени, сега разликата е 5 проценти во полза на ВМРО-ДПМНЕ, ова во вечерашната емисија „Топ Тема“ го ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Анкетата на телевизија Телма и МЦМС, покажа дека ВМРО-ДПМНЕ има најголема доверба кај Македонците, додека Албанците најмногу доверба даваат на владеачката ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во организација на Секретаријатот за европски прашања, а во име на Собранието и Владата на Република Македонија, во просториите на Музејот на албанската азбука ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Во организација на Секретаријатот за европски прашања, а во име на Собранието и Владата на Република Македонија, во просториите на Музејот на албанската азбука ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Во организација на Секретаријатот за европски прашања, а во име на Собранието и Владата на Република Македонија, во просториите на Музејот на албанската азбука ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Во организација на Секретаријатот за европски прашања, а во име на Собранието и Владата на Република Македонија, во просториите на Музејот на албанската азбука ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Предлог-буџетот за в година е уште еден буџет што ги дискриминира Албанците, истакна Движењето Беса денеска на прес-конфенција. „Овој предлог-буџет како ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Денеска во организација на Секретаријатот за европски прашања, а во име на Собранието и Владата на Република Македонија, во просториите на Музејот на ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Предлог буџетот за следната година е уште еден буџет кој ги дискриминира Албанците, истакна движењето Беса денеска на прес-конфенција. Според нив, овој предлог ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Предлог буџетот за следната година е уште еден буџет кој ги дискриминира Албанците, истакна движењето Беса денеска на прес-конфенција.Според нив, овој предлог ...
  сите 7 | | | веќе видена