Албанците

  во

  Почна втората фаза за менување на Уставот, власта и опозицијата со спротивставени ставови Со почетокот на седницата на Комисијата за уставни прашања на која се ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Седницата на собраниската Комисија почна вчера со обраќање на премиерот Зоран Заев, кој ги образложи четирите нацрт-амандмани, а продолжението е закажано за ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Со почетокот на седницата на Комисијата за уставни прашања на која се расправа за нацрт уставните амандмани стартуваше втората фаза од постапката за менување ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Со почетокот на седницата на Комисијата за уставни прашања на која се расправа за нацрт уставните амандмани стартуваше втората фаза од постапката за менување ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Со почетокот на седницата на Комисијата за уставни прашања на која се расправа за нацрт уставните амандмани стартуваше втората фаза од постапката за менување ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Заврши денешната расправа за нацрт-амандманите на Уставот во собраниската Комисија за уставни прашања, а продолжението е закажано за утре во 11 часот. Во ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Заврши денешната расправа за нацрт-амандманите на Уставот во собраниската Комисија за уставни прашања, а продолжението е закажано за утре во 11 часот. Во ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Заврши денешната расправа за нацрт-амандманите на Уставот во собраниската Комисија за уставни прашања, а продолжението е закажано за утре во 11 часот. Во ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Се уште не е започната како што треба, а претседателот на Собранието даде пауза од еден час на седницата на Комисијата за уставни измени на барање на ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Заврши денешната расправа за нацрт-амандманите на Уставот во собраниската Комисија за уставни прашања, а продолжението е закажано за утре во 11 часот. Во ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Заврши денешната расправа за нацрт-амандманите на Уставот во собраниската Комисија за уставни прашања, а продолжението е закажано за утре во 11 часот. Во ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Заврши денешната расправа за нацрт-амандманите на Уставот во собраниската Комисија за уставни прашања, а продолжението е закажано за утре во 11 часот. Во ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Со директен дуел меѓу премиерот Зоран Заев и поранешниот претседател на Собранието, пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Трајко Вељаноски, почна втората фаза од процесот ...
  сите 220 | | | веќе видена

  Науката го движи светот и јас како премиер и оваа Влада сме посветени да ја подржуваме науката како вредност, рече премиерот Зоран Заев, на денешната средба со ...
  сите 37 | | | веќе видена