Албанците

  во

  Во Белград и вчера беше одржан е нов голем масовен протест против насилието под слоганот „Еден од петте милиони-почнато е“ Колоната на граѓани кои протестираа, ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во Белград и вчера беше одржан е нов голем масовен протест против насилието под слоганот „Еден од петте милиони-почнато е“ Колоната на граѓани кои протестираа, ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во Белград и вчера беше одржан е нов голем масовен протест против насилието под слоганот „Еден од петте милиони-почнато е“. Колоната на граѓани кои ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Србите синоќа протестираа во повеќе градови против власта. Во Белград и синоќа имаше нов голем масовен протест против насилието под слоганот „Еден од петте ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во Белград и вчера беше одржан е нов голем масовен протест против насилието под слоганот „Еден од петте милиони-почнато е“. Колоната на граѓани кои ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во Белград и вчера беше одржан е нов голем масовен протест против насилието под слоганот „Еден од петте милиони-почнато е” Колоната на граѓани кои протестираа, ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Македонското Собрание во петокот вечерта со двотретинско мнозинство од 81 пратеник ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот од Преспа за ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Усвоен и прогласен е и Уставниот закон за спроведување на амандманите.Македонија согласно договореното ќе се преименува во Република Северна Македонија, а ...
  сите 72 | | | веќе видена