Здружението

  во

  Концетрации на арсенот во почвата се на загрижувачко високо ниво. Помалку концетрации има во зелката и морков, но фрапирачко висока е во целерот, во кој има 16 ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Ова се резултатите од  анализите направени од испитувањето на нивото на загаденост на почвата во Скопскиот регион, што денеска во Скопје ги презентираше ...
  сите 12 | | | веќе видена

  – Ви благодарам на сите за роденденските честитки. Моите желби се исти како и вашите, да бидеме среќни, да се радуваме на животот и заедно да ги славиме ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Концетрации на арсенот во почвата се на загрижувачко високо ниво. Помалку концетрации има во зелката и морков, но фрапирачко висока е во целерот, во кој има 16 ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Концетрации на арсенот во почвата се на загрижувачко високо ниво. Помалку концетрации има во зелката и морков, но фрапирачко висока е во целерот, во кој има 16 ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, во придружба на заменик-претседателот на Владата задолжен за координација со економските ресори, Кочо Анѓушев, денеска и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Концетрации на арсенот во почвата се на загрижувачко високо ниво. Помалку концетрации има во зелката и морков, но фрапирачко висока е во целерот, во кој има 16 ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Концетрации на арсенот во почвата се на загрижувачко високо ниво. Помалку концетрации има во зелката и морков, но фрапирачко висока е во целерот, во кој има 16 ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, во придружба на заменик претседателот на Владата на РСМ задолжен за координација со ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи соопшти дека на конкурсот за вработување дипломати објавен во декември минатата година имало пријавено одлични кандидати, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи соопшти дека на конкурсот за вработување дипломати објавен во декември минатата година имало пријавено одлични кандидати, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Лекарите бараат законски да се определи општите лекари во државата, без разлика дали работат државно или приватно, да имаат минимална плата од 1.000 евра, а ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Никола Димитров, министер за надворешни работи одовори на критиките и нападите дека МНР на конкурсот за вработување дипломати поради банални причини одбила ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи соопшти дека на конкурсот за вработување дипломати објавен во декември минатата година имало пријавено одлични кандидати, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи соопшти дека на конкурсот за вработување дипломати објавен во декември минатата година имало пријавено одлични кандидати, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Концесијата за управување со рибниот фонд од езерото Младост, што ја имаше Здружението на спортски риболовци „Бабуна“ од Велес, истече во август минатата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Здружението „Вина од Македонија“, во соработка со Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, продолжува со промоција на македонското вино во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи соопшти дека на конкурсот за вработување дипломати објавен во декември минатата година имало пријавено одлични кандидати, ...
  сите 13 | | | веќе видена