Здружението

  во

  Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, денеска им додели признанија на субјектите и поединците кои во 2018 година дале посебен придонес за реализација на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, денеска им додели признанија на субјектите и поединците кои во 2018 година дале посебен придонес за реализација на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, денеска им додели признанија на субјектите и поединците кои во 2018 година дадоа посебен придонес за реализација ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Комитетот на министрите на Советот на Европа (КМ на СЕ) и понатаму со внимание го следи извршувањето на пресудата за предметот ОМО Илинден и другите против ...
  | | веќе видена

  Здружението „Здравје со игла не влегува“ жестоко реагираше на препораките од Министерството за здравство за вакцинација на децата по прогласената епидемија на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Скопје, на плоштадот пред Црквата Св.Димитриј, ќе се одржува ГОЛЕМА БОЖИКНА МАНИФЕСТАЦИЈА со Божикен концерт и Божикна претстава на кои што ќе им претходи ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во недела 6 јануари од 11 часот, Македонија ќе биде домаќин на најголемиот Божикен настан во регионот, на кој се очекува учество на околу 10 илјади деца од ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Новото движење кое е против забраната на власта за оставање на децата во градинките без претходна вакцина против мали сипаници „Вакцинацизам“ протестираше ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Македонија утре (недела) од 11 часот ќе биде домаќин на најголемиот божиќен настан во регионот, на кој се очекува учество на околу 10 илјади деца од целата ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во недела 6 јануари од 11 часот, Македонија ќе биде домаќин на најголемиот Божикен настан во регионот, на кој се очекува учество на околу 10 илјади деца од ...
  сите 37 | | | веќе видена