Здружението

  во

  Здружението на новинари на Македонија и Советот за етика во медиумите реагираат на серија вербални или напади преку социјалните мрежи, како и закани кон ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Интегрален текст од соопштение на Здружението на новинари на Македонија и Советот за етика во медиумите на Македонија „Периодов продолжуваат серија вербални ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Пандемијата со коронавирусот дополнително им го отежна секојдневието на лицата со оштетен вид. Од тетовското Здружение на слепи лица велат дека изминативе ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Конгресот на Федералната Унија на Европски националности (ФУЕН) 2021 ќе се одржи во Горица / Гориза, на италијанско-словенечката граница. Собранието на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Конгресот на Федералната Унија на Европски националности (ФУЕН) 2021 ќе се одржи во Горица / Гориза, на италијанско-словенечката граница. Собранието на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Здружението на ноќните клубови, кои заедно со рестораните за свадби и естрадните уметници протестираа пред владата, објави дека на средбата со премиерот Зоран ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Согласно приоритетите на граѓаните кои на регионални форуми одлучуваа за проекти во општините од Источниот плански регион, а кои се дел од проектот кој го ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Здружението на ноќните клубови, кои заедно со рестораните за свадби и естрадните уметници протестираа пред Владата, објави дека на средбата со премиерот Зоран ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Ноќните клубови по остварениот протест заедно со рестораните за свадби и естрадните уметници беа повикани на разговор со Премиерот, Министерот за здравство и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Ноќните клубови по остварениот протест заедно со рестораните за свадби и естрадните уметници беа повикани на разговор со Премиерот, Министерот за здравство и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Ноќните клубови по остварениот протест заедно со рестораните за свадби и естрадните уметници беа повикани на разговор со Премиерот, Министерот за здравство и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Согласно приоритетите на граѓаните кои на регионални форуми одлучуваа за проекти во општините од Источниот плански регион, а кои се дел од проектот кој го ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Како е можно банката да даде кредит на приватна фирма од Струмица во висина од околу 600 илјади евра, а да има обезбедување со друг недвижен имот од околу 33 ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Уругвајскиот напаѓач на Атлетико Мадрид, Луис Суарез учествуваше во добротворната акција. Имено, овој 33-годишен напаѓач купи и донираше 1000 Биг Мек во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Студиото за детски мјузикли при Здружението за инклузивно и неформално образование Крео-Аксис од Скопје, утре во 13:00 часот на школка во Градски парк ...
  сите 2 | | | веќе видена