Здружението

  во

  Денеска во село Радобор, Општина Могила, беше склучено партнерство за развој и воведување на интегрирана ветеринарна програма за ветеринарните клиники низ ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Денеска во село Радобор, Општина Могила, беше склучено партнерство за развој и воведување на интегрирана ветеринарна програма за ветеринарните клиники низ ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот Николовски доби плакета за најуспешен министер за земјоделство, шумарство и водостопанство. Земјоделското здружение „Современо Земјоделство“ на ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Од здружението посочија дека оваа плакета е резултат на мерките кои министерот Николовски и Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство ги имаат ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Земјоделското здружение “Современо Земјоделство” на министерот Љупчо Николовски, му додели плакета за најуспешен министер за земјоделство, шумарство и ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Охрид, 20. септември 2018 (ИНПРЕС) – Здружението за мултикултурна интеграција „Инклузија“ од Охрид, утре ќе организира инфо ден, во рамките на националната ...
  сите 4 | | | веќе видена

  УЈП бара решение за пензионерите кои најверојатно ќе се спасат од обврска регистрација во системот. Бурни реакции предизвика решението кое се прелага од ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Земјоделското здружение “Современо Земјоделство” на министерот Љупчо Николовски, му додели плакета за најуспешен министер за земјоделство, шумарство и ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Земјоделското здружение „Современо Земјоделство“ на министерот Љупчо Николовски, му додели плакета за најуспешен министер за земјоделство, шумарство и ...
  сите 65 | | | веќе видена