Здружението

  во

  Триесет и две години слепиот физиотерапевтски техничар Рагми Арифовски ги масира пациентите на кумановското одделение за физикална терапија во Општата болница. ...
  | | веќе видена

  Министерот за култура Асаф Адеми, националниот координатор за култура и поранешен министер за култура Роберт Алаѓозовски и посебната советничка за култура на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Под мотото „И јас сум Виолета“, приватните лекари од Велес протестираа пред Фондот за здравство за да ѝ дадат поддршка на колешката од Виница, д-р Виолета ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Се шират со брзина на светлината, далекусежно оставајќи штетни последици во општеството. Дезинформациите најчесто се поврзани со политичките и економските ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Има вести секакви – вистинити и лажни, има секакви – дури приказни, сказни. Весници, сценарија, медиуми разни, миротворни, борбени, помалку важни. Читај меѓу ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Училиштето во овој средновековен град е поделено со ограда и со наследство од војната. Секој ден, децата доаѓаат во истата зграда, а на часови одат одвоено. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Триесет и две години слепиот физиотерапевтски техничар Рагми Арифовски ги масира пациентите на кумановското одделение за физикална терапија во Општата болница. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Првата линија во борбата против ракот на грлото на матката во државата веќе седма година е бесплатниот ПАП тест за сите жени меѓу 24 и 60 години. „За целиот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Прирачникот „Наслови“ од м-р Биљана Илиќ, наменет за новинарите и за уредниците кои работат, пред сѐ, во интернет медиумите, е публикуван деновиве од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Њујорк ТајмсУчилиштето во овој средновековен град е поделено со ограда и со наследство од војната. Секој ден, децата доаѓаат во истата зграда, а на часови одат ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Училиштето во овој средновековен град е поделено со ограда и со наследство од војната. Секој ден, децата доаѓаат во истата зграда, а на часови одат одвоено. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Триесет и две години слепиот физиотерапевтски техничар Рагми Арифовски ги масира пациентите на кумановското одделение за физикална терапија во Општата болница. ...
  сите 4 | | | веќе видена