Здружението

  во

  Светските музеи („МоМА“, „Уфици“, „Витни“) ја приближуваат уметноста до слепите и слабовидните луѓе преку т.н. „допирни“ обиколки во кои посетителите во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател, Гордана Сиљановска-Давкова, оствари средба со Здружението за животна средина „Еко Планета“. „На средбата со Здружението разговаравме ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател Гордана Сиљановска-Давкова оствари средба со Здружението за животна средина „Екопланета“. „На средбата со здружението разговаравме за ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Осумте компании основаа здружение на Бугарските телекомуникациски оператори (БАБТО). Новото здружение е непрофитно и беше формирано пред неколку денови од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Гордана Силјановска Давкова денеска се сретна со претставници на Здружението на глуви и наглуви на Град ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Во Србија отсега, солариумот нема да биде дозволен за помлади од 18 години, како и за лица кои боледувале од тумор или пијат одредени видови лекови. Ова се ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Мирјана Марковиќ оставила зад себе пишан материјал, некаков вид тестамент, а тие белешки моментално се наоѓаат во рацете на нејзините адвокати. Како се ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Седумнаесетгодишниот Иван Мицков е добитник на две награди во поединечно натпреварување за јуниори, на Меѓународниот кулинарски натпревар „Бисер мора“ кој 14 ...
  сите 5 | | | веќе видена