Здружението

  во

  Документ со кој се потврдува дека лекар во Општата болница во Дебар работи со Договор на дело, само за 15 000 денари се појави вечерва на социјалната мрежа ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Документ кој беше објавен на Фејсбук страната на Здружението на лекари специјализанти - ЗЛС, потврдува дека лекар во Општата болница во Дебар работи со Договор ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Документ со кој се потврдува дека лекар во Општата болница во Дебар работи со Договор на дело за само 15 000 денари, се појави вечерва на социјалната мрежа ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Општина Битола донесе решение со кое ја одзеде сопственоста на планинарскиот дом „Копанки“ на Пелистер од планинарско-спортскиот клуб „Пелистер“ и ја пренесе ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Дваесет коњаници се избрани на конкурсот за пријавување учесници на традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41.пат, под покровителство и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во сила се мораториумите за градење во општините Центар, Карпош и Охрид, а како што вели Серафимовски, многу тешко се издават одобренија и во Аеродором иако ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 15 | | | веќе видена