Здружението

  во

  Здружението за граѓански политики и иницијативи ЕДУЛСЈ Скопје објави повик за набљудувачи (волонтери) за претстојниот референдум 2018. Како што наведуваат во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Здружението за граѓански политики и иницијативи ЕДУЛСЈ Скопје објави повик за набљудувачи (волонтери) за претстојниот референдум 2018. Како што наведуваат во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Молери, водоводџии, градежни мајстори, столари... Дефицитарни кадри. За подобра егзистенција сите гледаат да заминат од тука. Се прашуваме, дали за некоја ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Охрид, 17. септември 2018 (ИНПРЕС) – Во организација на здружението „Медиа Артес“ од Охрид, денес во хотелот „Нова Ривиера“ во Охрид ќе се одржи вториот од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Многу малку се знае дека во подрумот на прилепската црква „Св. Кирил и Методиј“ се погребани загинати српски војници од Првата светска војна. Делот е вистинско ...
  сите 3 | | | веќе видена

  „Новинарот на Телевизијата БН, Владимир Ковачевиќ синоќа е физички нападнат во Бања Лука, а поради здобиените повреди побарал медицинска помош“. „Зачудени сме ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Над седумдесет лекари од Македонија, Австрија, Албанија, Бугарија, Србија, Хрватска, Словенија, Австралија, Црна Гора и Турција, презентираа новини во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Јамболии, градежен шут, измет и друго ѓубре беше извадено од помошните објекти околу Офицерскиот дом во Битола при денешната еко акција на независната ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Како дел од проектот „Со учество до промени – демократизација и децентрализација на јавните простори и јавните добра преку нов модeл на институција на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Ние жителите на село Иловица, како легитимни членови на СДСМ Иловица и други жители со различна партиска провиненција, во целост и со индигнација, ги отфрламе ...
  | | веќе видена