Унијата

  во

  Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ вчерашната седница ја посвети на актуелната дневно политичка и економска состојба во државата и на внатре партиските случувања ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ вчерашната седница ја посвети на актуелната дневно-политичка и економска состојба во државата и на внатрепартиските случувања ...
  сите 551 | | | веќе видена

  Најголем предизвик за ВМРО-ДПМНЕ ќе биде сочувувањето на преостанатите пратеници во нејзините редови, оценуваат аналитичари по одлуката на Извршниот Комитет ...
  сите 514 | | | веќе видена

  Извршниот комитет на синоќешната седница ги потврди оставките на претседателката на Унијата на жени Даниела Рангелова и на претседателот на Унијата на млади ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ вчерашната седница ја посвети на актуелната дневно политичка и економска состојба во државата и на внатре партиските случувања ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ го потврди изборот на Никола Мицевски за нов координатор на пратеничката група на коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ во ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ вчерашната седница ја посвети на актуелната дневно политичка и економска состојба во државата и на внатре партиските случувања ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ вчерашната седница ја посвети на актуелната дневно политичка и економска состојба во државата и на внатре партиските случувања ...
  сите 51 | | | веќе видена

  „Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ вчерашната седница ја посвети на актуелната дневно политичка и економска состојба во државата и на внатре партиските случувања ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Избран наследникот на Лука Кржалоски – еве кој ќе го предводи УМС на ВМРО-ДПМНЕ Продолжуваме сплотени и единствени во интерес на ВМРО-ДПМНЕ, во интерес на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ во Собранието ќе дејствува со една пратеничка група, одлучил Извршниот комитет на партијата. Другите пратенички групи ќе се расформираат. Детали од ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ вчерашната седница ја посвети на актуелната дневно политичка и економска состојба во државата и на внатре партиските случувања ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ вчерашната седница ја посвети на актуелната дневно политичка и економска состојба во државата и на внатре партиските случувања ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ вчерашната седница ја посвети на актуелната дневно-политичка и економска состојба во државата и на внатрепартиските случувања ...
  сите 62 | | | веќе видена