Унијата

  во

  Жените се еден од цврстите и носечки темели на нашата организација. Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ е симболот на непокорот, цврстината и решителноста, изјави ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Жените се еден од цврстите и носечки темели на нашата организација. Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ е симболот на непокорот, цврстината и решителноста, изјави ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Жените се еден од цврстите и носечки темели на нашата организација. Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ е симболот на непокорот, цврстината и решителноста. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва имал средба со Извршниот комитет на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ. – Жените се еден од цврстите и ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Мицкоски: Жените се еден од цврстите и носечки темели на нашата организација Жените се еден од цврстите и носечки темели на нашата организација. Унијата на ...
  сите 125 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ објави повик за кандидирање на кандидати за претседател на Унијата на жени, како и за претседател на Унијата на млади сили на партијата. Сите ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Германската амбасада соопшти дека не се точни известувањата за нов закон што ќе влезе во сила од 1 јануари 2019 година со кој на граѓаните од земјите што не се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Германската амбасада соопшти дека не се точни известувањата за нов закон што ќе влезе во сила од 1 јануари 2019 година со кој на граѓаните од земјите што не се ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Германската амбасада соопшти дека не се точни известувањата за нов закон што ќе влезе во сила од 1 јануари 2019 година со кој на граѓаните од земјите што не се ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Германската амбасада соопшти дека не се точни известувањата за нов закон што ќе влезе во сила од 1 јануари 2019 година со кој на граѓаните од земјите што не се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Германската амбасада соопшти дека не се точни известувањата за нов закон што ќе влезе во сила од 1 јануари 2019 година со кој на граѓаните од земјите што не се ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Германската амбасада соопшти дека не се точни известувањата за нов закон што ќе влезе во сила од 1 јануари 2019 година со кој на граѓаните од земјите што не се ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Германската амбасада соопшти дека не се точни известувањата за нов закон што ќе влезе во сила од 1 јануари 2019 година со кој на граѓаните од земјите што не се ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Германската амбасада соопшти дека не се точни известувањата за нов закон што ќе влезе во сила од 1 јануари 2019 година со кој на граѓаните од земјите што не се ...
  сите 27 | | | веќе видена