Унијата

  во

  Македонија живее и ќе продолжи да живее доколку го сонуваме сонот за Македонија и доколку се бориме тој сон еден ден да стане јаве. Доколку престанеме да го ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Македонија живее и ќе продолжи да живее доколку го сонуваме сонот за Македонија и доколку се бориме тој сон еден ден да стане јаве. Доколку престанеме да го ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Македонија живее и ќе продолжи да живее доколку го сонуваме сонот за Македонија и доколку се бориме тој сон еден ден да стане јаве. Доколку престанеме да го ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Македонија живее и ќе продолжи да живее доколку го сонуваме сонот за Македонија и доколку се бориме тој сон еден ден да стане јаве. Доколку престанеме да го ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Македонија живее и ќе продолжи да живее доколку го сонуваме сонот за Македонија и доколку се бориме тој сон еден ден да стане јаве. Доколку престанеме да го ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Како иден врховен командант на вооружените сили на 30-тата земја членка на НАТО ќе се залагам за крупни промени и реформи во целиот безбедносен сектор а во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Владата не е сигурна дали државата е подготвена за следните покрупни фази од преговорите со Европската унија. Ваква порака денеска од Брисел испрати минисетрот ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Познатиот евроскептик Најџел Фараж, еден од главните лидери на кампањата за излез на Велика Британија од Европската Унија, денеска основа нова партија со името ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Градоначалниците на Тетово, Тирана, Приштина,Туз, Чаир и Гостивар, како припадници на Унијата на албански општини, потпишаа Меморандум за соработка во рамки на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Третата средба на Унија на Албански општини се одржа во Тетово. Домаќинот градоначалничката Теута Арифи, рече дека целта на унијата е заедничкии да се решаваат ...
  сите 10 | | | веќе видена