Унијата

  во

  Според студијата на “Еурофанд“, нарачана од Европската комисија, бројот на мажи кои земале породилно отсуство во земјите од ЕУ по раѓањето на нивните деца е во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Според студијата на “Еурофанд“, нарачана од Европската комисија, бројот на мажи кои земале породилно отсуство во земјите од ЕУ по раѓањето на нивните деца е во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Денеска во Струга заврши дводневниот настан организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ во соработка о Националниот демократски институт (НДИ) од САД именуван како ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Денеска во Струга заврши дводневниот настан организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ во соработка о Националниот демократски институт (НДИ) од САД именуван како ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Денеска во Струга заврши дводневниот настан организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ во соработка о Националниот демократски институт (НДИ) од САД именуван како ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Денеска во Струга заврши дводневниот настан организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ во соработка о Националниот демократски институт (НДИ) од САД именуван како ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Денеска во Струга заврши дводневниот настан организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ во соработка о Националниот демократски институт (НДИ) од САД именуван како ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Русија смета дека темата за преименување на Македонија треба да се дискутира од Советот за безбедност на ОН . Ова го изјави рускиот амбасадор во Скопје, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Говорот за состојбата на Унијата е годишно обраќање на претседателот на САД кон Конгресот, кое е задолжително. Годинашното обраќање на Трамп се одржа неодамна, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  И актуелната епидемија со морбили се подели по партиска линија. Директорката на Детската клиника, Катерина Ставриќ се вклучи во акцијата на Унијата на жени на ...
  сите 11 | | | веќе видена