Унијата

  во

  Полска ја повика Европската комисија да ја прекине казнената процедура против неа заради неисполнување на обврските за прифат на мигранти, согласно квотите ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Романија, Полска и Бугарија се земји во Европската унија каде цените на месото се најниски, покажуваат податоците на „Евростат“, што беа објавени денеска. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Британската влада соопшти дека нема да ги признае директните надлежности на Европскиот суд на правдата по излегувањето од Европската Унија, што претставува ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, беа во посета на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Британската Влада соопшти дека Европскиот суд на правдата „ не е ниту потребен, ниту соодветен“ за политиката во односите меѓу Велика Британија и ЕУ. ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи во средадата придружуван од министерот за земјоделие, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски беа ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Лондон, 23 август 2017 (МИА) - Британската Влада соопшти дека Европскиот суд на правдата „ не е ниту потребен, ниту соодветен“ за политиката во односите меѓу ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Британската влада соопшти дека нема да ги признае директните надлежности на Европскиот суд на правдата по излегувањето од Европската Унија, што претставува ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, беа во посета на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Британската влада соопшти дека нема да ги признае директните надлежности на Европскиот суд на правдата по излегувањето од Европската Унија, што претставува ...
  сите 33 | | | веќе видена