Унијата

  во

  Британскиот премиер Борис Џонсон му испратил писмо на претседателот на Европскиот совет Доналд Туск во кој ја повторува својата желба да биде постигнат договор ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти дека Унијата е подготвена за брегзит без договор, но дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија.„Комисијата во ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти денеска дека Унијата е подготвена за брегзит без договор и дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија. – ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ го одбележа денот на хуманоста низ градовите во Македонија. Со разни хуманитарни акции, тие помогнаа на многу сограѓани. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти дека Унијата е подготвена за брегзит без договор, но дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија. „Комисијата во ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Британскиот премиер, Борис Џонсон ги повика Германија и Франција на компромис за брегзит, наведувајќи дека неговата земја доколку биде потребно ќе биде ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Британскиот премиер, Борис Џонсон ги повика Германија и Франција на компромис за брегзит, наведувајќи дека неговата земја доколку биде потребно ќе биде ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти денеска дека Унијата е подготвена за брегзит без договор и дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија. – ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти дека Унијата е подготвена за брегзит без договор, но дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија. – Комисијата во ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти денеска дека Унијата е подготвена за брегзит без договор и дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија. – ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти дека Унијата е подготвена за брегзит без договор, но дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија. „Комисијата во ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти денеска дека Унијата е подготвена за брегзит без договор и дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија. – ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти денеска дека Унијата е подготвена за брегзит без договор и дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија. – ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти денеска дека ЕУ е подготвена за Брегзит без договор и дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија.– Комисијата во ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Британскиот премиер, Борис Џонсон ги повика Германија и Франција на компромис за брегзит, наведувајќи дека неговата земја доколку биде потребно ќе биде ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти денеска дека Унијата е подготвена за брегзит без договор и дека од таква варијанта најмногу би загубила Велика Британија. – ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Британскиот премиер, Борис Џонсон, ги повика Германија и Франција на компромис за брегзит наведувајќи дека неговата земја, доколку биде потребно, ќе биде ...
  сите 196 | | | веќе видена