Унијата

  во

  Министерот на надворешни работи, Никола Димитров, ја искористи социјалната мрежа „Твитер“ за да ги образложи македонските официјални ставови во однос на ...
  сите 197 | | | веќе видена

  Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска се огласи преку Твитер за позициите во однос на случувањата во Венецуела, давајќи му поддршка на ...
  сите 197 | | | веќе видена

  Романската премиерка Вјорика Данчила ги обвинила западните лидери дека применуваат двојни аршини кога ја критикуваат нејзината земја поради корупција и остри ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска се огласи преку Твитер за позициите во однос на случувањата во Венецуела, давајќи му поддршка на ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска се огласи преку Твитер за позициите во однос на случувањата во Венецуела, давајќи му поддршка на ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Денеска Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ оствари средба со претставници на тела кои ги третираат правата на жените од коалицијата „За подобра Македонија“. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Денеска Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ оствари средба со претставници на тела кои ги третираат правата на жените од коалицијата „За подобра Македонија“. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Сегашната одредба за регулирање на границата меѓу Република Ирска и британската покраина Северна Ирска е „единствено достапно оперативно решение“ за истапување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Сегашната одредба за регулирање на границата меѓу Република Ирска и британската покраина Северна Ирска е „единствено достапно оперативно решение“ за истапување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Во рамките на владејачката демохристијанска-социјалдемократската коалиција на канцеларката Ангела Меркел деновиве се разви дискусија во врска со предлогот на ...
  сите 7 | | | веќе видена