Унгарија

  во

  Разликата помеѓу „новите“ и „старите“ членки на Европската унија е се помала.Тоа го покажува и анализата на германската централна банка. Според најновиот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  „Европа ќе биде вистински обединета само кога и земјите од Западен Балкан ќе станат членки на Европската унија“, порача германската канцеларка Ангела Меркел. ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Разликата помеѓу „новите“ и „старите“ членки на Европската унија е се помала.Тоа го покажува и анализата на германската централна банка. Според најновиот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Разликата помеѓу „новите“ и „старите“ членки на Европската унија е се помала.Тоа го покажува и анализата на германската централна банка. Според најновиот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Разликата помеѓу „новите” и „старите” членки на Европската унија е се помала.Тоа го покажува и анализата на германската централна банка. Според најновиот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Разликата помеѓу „новите“ и „старите“ членки на Европската унија е се помала.Тоа го покажува и анализата на германската централна банка. Според најновиот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Тоа е првата жртва која може да се поврзе со западнонилската трекса, вирусно заболување кое се пренесува со заразени комарци. Според податоците на Институтот ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Влијаење врз обвинители, многу пари и добри врски: шоуменот Бојан Јовановски ѝ донесе неволја на владата во Скопје, пишува германски Стандард . Аферата ги има ...
  сите 96 | | | веќе видена

  После 5 години напорен тренинг и успеси на домашен и меѓународен терен, членот на Џудо Клуб “Бушидо” од Прилеп, Теодора Ристеска се стекна со првиот мајсторски ...
  | | веќе видена | слични

  Осумдесет и четиригодишна жена од Белград, која беше хроничен пациент заболен од западнонилска треска, е првата жртва што се поврзува со вирусот во Србија оваа ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Осумдесет и четиригодишна жена од Белград, која беше хроничен пациент заболен од западнонилска треска, е првата жртва што се поврзува со вирусот во Србија оваа ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Академското културно-уметничко друштво „Мирче Ацев“, кое припаѓа под универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј“, и оваа година традиционално го одржува Меѓународниот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Европа ќе биде вистински обединета само кога и земјите од Западен Балкан ќе станат членки на Европската унија, порача германската канцеларка Ангела Меркел. ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Осумдесет и четиригодишна жена од Белград, која беше хроничен пациент заболен од западнонилска треска, е првата жртва што се поврзува со вирусот во Србија оваа ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Осумдесет и четиригодишна жена од Белград, која беше хроничен пациент заболен од западнонилска треска, е првата жртва што се поврзува со вирусот во Србија оваа ...
  сите 81 | | | веќе видена