Унгарија

  во

  Британскиот политичар и европски пратеник Најџел Фараж во своето обраќање во Европскиот Парламент истакна дека ЕУ го казнува премиерот на Унгарија Виктор ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Заврши тренинг семинарот на полициските нуркачи. Директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски присуствуваше на завршната церемонија и доделувањето на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски присуствуваше на завршната церемонија и доделувањето на сертификати на Меѓународен заеднички тренинг ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски присуствуваше на завршната церемонија и доделувањето на сертификати на Меѓународен заеднички тренинг ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Европа пристигнува нов пеколен топлотен бран, покажуваат прогнозите кои што ги објави порталот “Severe Weather Europe”. Температурите кон средината и крајот ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски, присуствуваше на завршната церемонија и доделувањето на сертификати на Меѓународен заеднички ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски присуствуваше на завршната церемонија и доделувањето на сертификати на Меѓународен заеднички тренинг ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Одржан меѓународен тренинг семинар на специјални полициски нуркачки тимови во Охрид Директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски присуствуваше на ...
  сите 28 | | | веќе видена