Унгарија

  во

  Унгарската Влада соопшти дека нема да прави никакви отстапки за Централноевропскиот Универзитет, основан од американскиот финансиер Џорџ Сорос, чиј правен ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Унгарската Влада соопшти дека нема да прави никакви отстапки за Централноевропскиот Универзитет, основан од американскиот финансиер Џорџ Сорос, чиј правен ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Унгарската Влада соопшти дека нема да прави никакви отстапки за Централноевропскиот Универзитет, основан од американскиот финансиер Џорџ Сорос, чиј правен ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кампања под назив „Одбрана на семејството“ има за цел да го испита мислењето на граѓаните за тоа дали се согласуваат со обвинувањата на премиерот Виктор Орбан ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кампања под назив „Одбрана на семејството“ има за цел да го испита мислењето на граѓаните за тоа дали се согласуваат со обвинувањата на премиерот Виктор Орбан ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кампања под назив „Одбрана на семејството“ има за цел да го испита мислењето на граѓаните за тоа дали се согласуваат со обвинувањата на премиерот Виктор Орбан ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски синоќа и во текот на денешниот ден, на маргините на самитот на Европската народна партија, оствари низа средби ...
  сите 308 | | | веќе видена

  Во Бугарија неодамна е откриена измамничка мрежа која за пари фалсификувала сертификати за бугарско потекло и така преку Бугарија се стекнувало државјанство на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Кампања под назив „Одбрана на семејството“ има за цел да го испита мислењето на граѓаните за тоа дали се согласуваат со обвинувањата на премиерот Виктор Орбан ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кампања под назив „Одбрана на семејството“ има за цел да го испита мислењето на граѓаните за тоа дали се согласуваат со обвинувањата на премиерот Виктор Орбан ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Искучителен состанок со еврокомесарот Јоханес Хан, напиша еден од реформаторите Петар Богојевски на Фејсбук, од Хелсинки каде се одржува Конгресот на ...
  сите 308 | | | веќе видена