Унгарија

  во

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ г. Христијан Мицкоски и кандидатот за претседателка на Република Македонија поддржана од ВМРО-ДПМНЕ г-ѓа. Гордана Силјановска ...
  сите 194 | | | веќе видена

  На денешен ден - 20 март 20 март 2019 43.п.н.е.- Роден е Публиј Овидиј Насон, еден од најталентираните римски поети, пријател на Вергилиј и Хорациј. Во своите ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Потребно е подобрување на капацитетите на граѓанските организации за подигнување на свеста кај јавноста и дебата за тоа како можат граѓаните поефективно да го ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Хрватските синдикати почнуваат со собирање потписи против заминување во пензија на 67, наместо како сега на 65 години (62 за жени). Хрватски медиуми, заради ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Потребно е подобрување на капацитетите на граѓанските организации за подигнување на свеста кај јавноста и дебата за тоа како можат граѓаните поефективно да го ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Ивона Талевска, како претседател на Македонската асоцијација на новинари, во своето гостување на телевизија „Пинк“ го осуди однесувањето на опозицијата ...
  сите 5 | | | веќе видена