Софија

  во

  Државниот совет што е висок административен суд во Турција, денеска ќе се произнесе за прашањето за отворање на храмот Света Софија во Истанбул за муслимански ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Државниот совет што е висок административен суд во Турција, денеска ќе се произнесе за прашањето за отворање на храмот Света Софија во Истанбул за муслимански ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Блаже Миневски (Јордан Плевнеш за судбината на балканскиот лингвистички Моцарт : Мисирков од Македонија во Европа и Светот!) Во драмата „Последниот ден на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Протестите во Србија продолжија, демонстрантите седеа на улиците, ЕУ со поддршка за Софија во првиот чекор за влез во еврозоната, Ковид-19 започна да се шири ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Протестите во Србија продолжија, демонстрантите седеа на улиците, ЕУ со поддршка за Софија во првиот чекор за влез во еврозоната, Ковид-19 започна да се шири ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Државниот совет што е висок административен суд во Турција, денеска ќе се произнесе за прашањето за отворање на храмот Света Софија во Истанбул за муслимански ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Државниот совет што е висок административен суд во Турција, денеска ќе се произнесе за прашањето за отворање на храмот Света Софија во Истанбул за муслимански ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Државниот совет што е висок административен суд во Турција, денеска ќе се произнесе за прашањето за отворање на храмот Света Софија во Истанбул за муслимански ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Државниот совет што е висок административен суд во Турција, денеска ќе се произнесе за прашањето за отворање на храмот Света Софија во Истанбул за муслимански ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Државниот совет што е висок административен суд во Турција, денеска ќе се произнесе за прашањето за отворање на храмот Света Софија во Истанбул за муслимански ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Во Свештената Бигорска обител в сабота од 18 часот ќе се изврши наречението за епископ на архимандрит Партениј, игуменот на Бигорскиот манастир, а следниот ден ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Една од најубавите жени во светот, актерката Софија Вергара e едно од шесте деца на домаќинката Маргарит и сточарот Џулио Вегара. Студирала стоматологија во ...
  сите 24 | | | веќе видена