Сараево

  во

  Новата власт во Босна и Херцеговина треба што побрзо да биде воспоставена согласно изборните резултати од 7 октомври, но мора да се спроведе и пресудата на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Новата власт во Босна и Херцеговина треба што побрзо да биде воспоставена согласно изборните резултати од 7 октомври, но мора да се спроведе и пресудата на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Ширум Босна и Херцеговина температурите се се пониски, а денеска побеле и планината Влашич, Јахорина и Бјелашница. Температурите се спуштени под нулата. Во ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Претставници на српските партии кои освоија места во Парламентот на Босна и Херцеговина почнаа преговори за формирање голема српска коалиција, пишува српскиот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Претставници на српските партии кои освоија места во Парламентот на Босна и Херцеговина почнаа преговори за формирање голема српска коалиција, пишува српскиот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претставници на српските партии кои освоија места во Парламентот на Босна и Херцеговина почнаа преговори за формирање голема српска коалиција, пишува српскиот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претставници на српските партии кои освоија места во Парламентот на Босна и Херцеговина почнаа преговори за формирање голема српска коалиција, пишува српскиот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Мигрантите кои ноќта ја поминаа во близина на граничниот премин Маљевац кај Велика Кладуша, чекајќи да влезат во Хрватска, го пробија кордонот на припадниците ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Повеќе од стотина мигранти кои од БиХ сакаат да влезат во Хрватска на граничниот премин Маљевац, денеска се пробиле низ првиот кордон поставен од граничната ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Полицијата на Босна и Херцеговина вчера спречи речиси 400 мигранти да влезат во Хрватска. Мигрантите запалиле оган и поставиле импровизирани шатори. Исто така, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Повеќе од стотина мигранти кои од БиХ сакаат да влезат во Хрватска на граничниот премин Маљевац денеска се пробиле низ првиот кордон поставен од граничната ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Повеќе од стотина мигранти кои од БиХ сакаат да влезат во Хрватска на граничниот премин Маљевац денеска се пробиле низ првиот кордон поставен од граничната ...
  сите 52 | | | веќе видена

  На Фејсбук било објавено видео на кое се гледа како една воспитувачка во приватна сараевска градинка злоставува дете. Видеото го објавил Зејд Шото, татко на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Малтретирањето на децата во градинките добива загрижувачки димензии. Последниот случај го обелодени пејачот Сото од Сараево. Настанот со малтретирањето на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Според извештаите на „Дневни аваз“, околу 10.30 часот мигрантите го пробија полицискиот кордон од страната на БиХ и се упатија кон граничниот премин со ...
  сите 53 | | | веќе видена