Сараево

  во

  Факултетот за безбедност-Скопје и Фондацијата „Конрад Аденауер“ денеска ќе го промовираат „Индексот на безбедност“ и најновите резултати од истражувањето за ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Факултетот за безбедност-Скопје и Фондацијата „Конрад Аденауер“ денеска ќе го промовираат „Индексот на безбедност“ и најновите резултати од истражувањето за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во Понеделник 03.09.2018 година во 10.00 часот во Порта Македонија Факултетот за безбедност-Скопје и Фондацијата „Конрад Аденауер“ ќе одржат промоција на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Најново чудо по молитвите на св. Василиј Острошки ЧудотворецЕдна од најновите случки на исцеление со силата на молитвата пред моштите на св. Василиј Острошки ...
  сите 5 | | | веќе видена

  - Горан Свилановиќ, поранешен министер за надворешни работи на СР Југославија, од 1 јануари 2013 година е генерален секретар на Советот за регионална ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Горан Свилановиќ, поранешен министер за надворешни работи на СР Југославија, од 1 јануари 2013 година е генерален секретар на Советот за регионална соработка ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Горан Свилановиќ, поранешен министер за надворешни работи на СР Југославија, од 1 јануари 2013 година е генерален секретар на Советот за регионална соработка ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Горан Свилановиќ, поранешен министер за надворешни работи на СР Југославија, од 1 јануари 2013 година е генерален секретар на Советот за регионална соработка ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Горан Свилановиќ, поранешен министер за надворешни работи на СР Југославија, од 1 јануари 2013 година е генерален секретар на Советот за регионална соработка ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Горан Свилановиќ, поранешен министер за надворешни работи на СР Југославија, од 1 јануари 2013 година е генерален секретар на Советот за регионална соработка ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Горан Свилановиќ, поранешен министер за надворешни работи на СР Југославија, од 1 јануари 2013 година е генерален секретар на Советот за регионална соработка ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Горан Свилановиќ, поранешен министер за надворешни работи на СР Југославија, од 1 јануари 2013 година е генерален секретар на Советот за регионална соработка ...
  сите 63 | | | веќе видена