Сараево

  во

  По заедничките натпревари во Белград и Сараево, победниците на проектот ЛИДЕР од Србија, Македонија и Босна и Херцеговина, по трет пат ќе ги презентираат ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Пред 4 години Министерството за надворешни работи на Македонија утврдило дека во касата на македонската амбасада во Катар нема 50 илјади долари, за што беше ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Повод за разговорот со Сара Кочан, поубавата половина од двојката „одговорна“ за постоењето на „Dancers United MK“, најголемото танцово студио кај нас кое го ...
  сите 6 | | | веќе видена