Сараево

  во

  Полицијата на Босна и Херцеговина вчера спречи околу 400 мигранти да влезат во Хрватска. Мигрантите запалиле оган и поставиле импровизирани шатори. Исто така ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Полицијата на Босна и Херцеговина вчера спречи околу 400 мигранти да влезат во Хрватска. Мигрантите запалиле оган и поставиле импровизирани шатори. Исто така ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Од утре до 30 октомври во Младинскиот културен центар ќе се одржува 12. Интернационален театарски фестивал „Скупи“, на кој ќе гостуваат седум претстави од исто ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Од утре до 30 октомври во Младинскиот културен центар ќе се одржува 12. Интернационален театарски фестивал „Скупи“, на кој ќе гостуваат седум претстави од исто ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Од утре до 30 октомври во Младинскиот културен центар ќе се одржува 12. Интернационален театарски фестивал „Скупи“, на кој ќе гостуваат седум претстави од исто ...
  сите 16 | | | веќе видена