Сараево

  во

  Државите во светот се во војна со коронавирусот, за чие лечење, терапијата и вакцината сè уште се бараат. Владите во одредени балкански држави користат разни ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Бројот на смртни случаи од новиот коронавирус во Босна и Херцеговина се зголеми на три.Директорката на Клиничкиот центар во Сараево Себија Изетбеговиќ објасни ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Бројот на смртни случаи од новиот коронавирус во Босна и Херцеговина се зголеми на три. Директорката на Клиничкиот центар во Сараево Себија Изетбеговиќ објасни ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Бројот на смртни случаи од новиот коронавирус во Босна и Херцеговина се зголеми на три. Директорката на Клиничкиот центар во Сараево Себија Изетбеговиќ објасни ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Бројот на смртни случаи од новиот коронавирус во Босна и Херцеговина се зголеми на три. Директорката на Клиничкиот центар во Сараево Себија Изетбеговиќ објасни ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Бројот на смртни случаи од новиот коронавирус во Босна и Херцеговина се зголеми на три. Директорката на Клиничкиот центар во Сараево Себија Изетбеговиќ објасни ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Бројот на смртни случаи од новиот коронавирус во Босна и Херцеговина се зголеми на три. Директорката на Клиничкиот центар во Сараево Себија Изетбеговиќ објасни ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Бројот на смртни случаи од новиот коронавирус во Босна и Херцеговина се зголеми на три. Директорката на Клиничкиот центар во Сараево Себија Изетбеговиќ објасни ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Бројот на смртни случаи од новиот коронавирус во Босна и Херцеговина се зголеми на три. Директорката на Клиничкиот центар во Сараево Себија Изетбеговиќ објасни ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Бројот на смртни случаи од новиот коронавирус во Босна и Херцеговина се зголеми на три. Директорката на Клиничкиот центар во Сараево Себија Изетбеговиќ објасни ...
  сите 23 | | | веќе видена