Сараево

  во

  Македонија и 15 други земји од Централна и Источна Европа, заедно со Кина ќе соработуваат на полето на иновациите и новите технологии, за што усвоија заедничка ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Македонија и 15 други земји од Централна и Источна Европа, заедно со Кина ќе соработуваат на полето на иновациите и новите технологии, за што усвоија заедничка ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Деновиве во Сараево по трети пат се одржува Sarajevo Unlimited , првиот регионален форум за иновации, претприемништво и технологија. Една од идеите зад самиот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Босна и Херцеговина е првата земја во светот што има сообраќајни знаци што предупредуваат на лилјаци, а на влезот во тунел-пештерата „Пониква“ го поставиле ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Босна и Херцеговина е првата земја во светот што има сообраќајни знаци што предупредуваат на лилјаци, а на влезот во тунел-пештерата „Пониква“ го поставиле ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски од денеска до 7 ноември ќе учествуа на третиот Регионален форум за иновација, ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски од денеска до 7 ноември ќе учествуа на третиот Регионален форум за иновација, ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Босна и Херцеговина е првата земја во светот што има сообраќајни знаци што предупредуваат на лилјаци, а на влезот во тунел-пештерата „Пониква“ го поставиле ...
  сите 5 | | | веќе видена

  После објавата за мистериозниот пациент кој во четвртокот во строга тајност и под досега невиде и невообичаени мерки на безбедност беше опериран на седмиот кат ...
  | | веќе видена

  Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски од денеска до 7 ноември ќе учествуа на третиот Регионален форум за иновација, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Како и претходните два полумаратони во Велес, така и годинава трчаше и ја мина целта и 72-годишниот Санде Стојановски од Лозово. Тој беше највозрасниот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Златна треска ја тресе Вареш. Станува збор за општина во близина на Сараево (БиХ), каде според странските медиуми, се пронајдени рекордни количини на злато и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Златна треска ја тресе Вареш. Станува збор за општина во близина на Сараево (БиХ), каде според странските медиуми, се пронајдени рекордни количини на злато и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Инаугурацијата на новоизбраните членови на Претседателството на Босна и Херцеговина ќе се одржи на 20 ноември во Сараево, изјави денеска новоизбраниот српски ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Инаугурацијата на новоизбраните членови на Претседателството на Босна и Херцеговина ќе се одржи на 20 ноември во Сараево, изјави денеска новоизбраниот српски ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Инаугурацијата на новоизбраните членови на Претседателството на Босна и Херцеговина ќе се одржи на 20 ноември во Сараево, изјави денеска новоизбраниот српски ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Инаугурацијата на новоизбраните членови на Претседателството на Босна и Херцеговина ќе се одржи на 20 ноември во Сараево, изјави денеска новоизбраниот српски ...
  сите 5 | | | веќе видена