Либија

  во

  Пишува: Дарко Јаневски Павел Шатев ја донел главата на Марко Бошнаков од либискиот Сибир, Фезан. Денес, никој не знае каде точно таа е погребана. Најдалеку во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Кога еден договор е ратификуван и претставува правна реалност, го толкуваш на начин на кој е во интерес на земјата, рече министерот за надворешни работи на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Кога еден договор е ратификуван и претставува правна реалност, го толкуваш на начин на кој е во интерес на земјата, рече министерот за надворешни работи на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Кога еден договор е ратификуван и претставува правна реалност, го толкуваш на начин на кој е во интерес на земјата, рече министерот за надворешни работи на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кога еден договор е ратификуван и претставува правна реалност, го толкуваш на начин на кој е во интерес на земјата, рече министерот за надворешни работи на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кога еден договор е ратификуван и претставува правна реалност, го толкуваш на начин на кој е во интерес на земјата, рече министерот за надворешни работи на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Кога еден договор е ратификуван и претставува правна реалност, го толкуваш на начин кој е во интерес на земјата, рече министерот за надворешни работи на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Кога еден договор е ратификуван и претставува правна реалност, го толкуваш на начин на кој е во интерес на земјата, рече министерот за надворешни работи на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Кога еден договор е ратификуван и претставува правна реалност, го толкуваш на начин на кој е во интерес на земјата, рече министерот за надворешни работи на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Кога еден договор е ратификуван и претставува правна реалност, го толкуваш на начин на кој е во интерес на земјата, рече министерот за надворешни работи на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Кога еден договор е ратификуван и претставува правна реалност, го толкуваш на начин на кој е во интерес на земјата, рече министерот за надворешни работи на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Фотографиите го прикажуваат Гадафи во две изданија, на едното тој седи насмеан во бело одело, додека на другата фотографија поранешниот претседател на Либија е ...
  сите 166 | | | веќе видена