Либија

  во

  Либиски суд осуди во средата на смрт 45 припадници на милицијата кои беа обвинети за убивање демонстранти на протестите во престолнината Триполи во текот на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Либиски суд осуди 45 луѓе на смртна казна заради убиство на демонстранти за време на бунтот во 2011 година против Моамер Гадафи, соопшти Министерството за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Либиски суд осуди 45 луѓе на смртна казна заради убиство на демонстранти за време на бунтот во 2011 година против Моамер Гадафи, соопшти Министерството за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Либиски суд осуди 45 луѓе на смртна казна заради убиство на демонстранти за време на бунтот во 2011 година против Моамер Гадафи, соопшти Министерството за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Либиски суд осуди 45 луѓе на смртна казна заради убиство на демонстранти за време на бунтот во 2011 година против Моамер Гадафи, соопшти Министерството за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Францускиот дневен весник ЈДД пишува дека е пронајдено пристаниште за бродот „Аквариус“ и дека тоа нема да биде во Франција, но не сѐ уште не откриваат каде. ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Францускиот дневен весник ЈДД пишува дека е пронајдено пристаниште за бродот „Аквариус“ и дека тоа нема да биде во Франција, но не сѐ уште не откриваат каде. ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Францускиот дневен весник ЈДД пишува дека е пронајдено пристаниште за бродот „Аквариус“ и дека тоа нема да биде во Франција, но не сѐ уште не откриваат каде. ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Мелбурн ја загуби титулата најдобар град за живеење во светот по седум години на челната позиција. Австралискиот град останува втор во листата најдобри градови ...
  сите 15 | | | веќе видена