Либија

  во

  Македонија го подобри рангирањето за една позиција во извештајот на „Дуинг бизнис“ на Светска банка што денеска беше објавен. Министерот за финансии Драган ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Македонија го подобри рангирањето за една позиција во извештајот на „Дуинг бизнис“ на Светска банка што денеска беше објавен. Министерот за финансии Драган ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Од белгиските банки исчезнале дел од парите на убиениот либиски лидер Муамер ел Гадафи, јавува телевизијата RTBF. Со одлуката на Советот за безбедност на ОН од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Од белгиските банки исчезнал дел од парите на убиениот либиски лидер Муамер ел Гадафи, јави телевизијата РТБФ. Со одлука на Советот за безбедност на ОН од 2011 ...
  сите 8 | | | веќе видена