Либија

  во

  Брод со 87 мигранти, по потекло од Судан и Гамбија, денеска пристигна во јужното шпанско пристаниште Алгесирас, по еднонеделно пловење по Средозменото Море, ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Брод со 87 мигранти, по потекло од Судан и Гамбија, денеска пристигна во јужното шпанско пристаниште Алгесирас, по еднонеделно пловење по Средозменото Море, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашниот ден од страна на патролен тим кај граничниот премин „Богородица“ во Негорски Бањи пронајдени биле четири 4 лица (едно од Алжир, едно од ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашниот ден од страна на патролен тим кај граничниот премин „Богородица“ во Негорски Бањи пронајдени биле четири 4 лица (едно од Алжир, едно од ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Германскиот министер за надворешни работи, Хајко Мас, предупреди денеска дека одлуката на САД за воведување санкции кон Иран би можела да ја зголеми ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Германскиот министер за надворешни работи, Хајко Мас, предупреди денеска дека одлуката на САД за воведување санкции кон Иран би можела да ја зголеми ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Новиот извештај на невладината организација Амнести Интернешнл ги обвинува државите на Европската Унија за „катастрофалниот“ импакт на европсските политики врз ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Германскиот министер за надворешни работи, Хајко Мас, предупреди денеска дека одлуката на САД за воведување санкции кон Иран би можела да ја зголеми ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Германскиот министер за надворешни работи, Хајко Мас, предупреди денеска дека одлуката на САД за воведување санкции кон Иран би можела да ја зголеми ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Новиот извештај на невладината организација Амнести Интернешнл ги обвинува државите на Европската Унија за „катастрофалниот“ импакт на европсските политики врз ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Новиот извештај на невладината организација Амнести Интернешнл ги обвинува државите на Европската Унија за „катастрофалниот“ импакт на европските политики врз ...
  сите 64 | | | веќе видена