Либија

  во

  Малта се согласи да прифати 90 мигранти спасени од италијанската крајбрежна стража со што е решен спорот со новата италијанска Влада, а во водите на Либија ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Малта се согласи да прифати 90 мигранти спасени од италијанската крајбрежна стража со што е решен спорот со новата италијанска Влада, а во водите на Либија ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Малта се согласи да прифати 90 мигранти спасени од италијанската крајбрежна стража со што е решен спорот со новата италијанска Влада, а во водите на Либија ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Малта се согласи да прифати 90 мигранти спасени од италијанската крајбрежна стража со што е решен спорот со новата италијанска Влада, а во водите на Либија ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Малта се согласи да прифати 90 мигранти спасени од италијанската крајбрежна стража со што е решен спорот со новата италијанска Влада, а во водите на Либија ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Малта се согласи да прифати 90 мигранти спасени од италијанската крајбрежна стража со што е решен спорот со новата италијанска Влада, а во водите на Либија ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Според првичните неофицијални резултати, независниот кандидат Каис Сајед победи во првиот круг од претседателските избори во Тунис, додека на второто место се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Според првичните неофицијални резултати, независниот кандидат Каис Сајед победи во првиот круг од претседателските избори во Тунис, додека на второто место се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Според првичните неофицијални резултати, независниот кандидат Каис Сајед победи во првиот круг од претседателските избори во Тунис, додека на второто место се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Сопругата на поранешниот туниски претседател, Бежи Каид Есебси, почина денес, кога Тунижаните го избираат неговиот наследник на претседателски избори, помалку ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Сопругата на поранешниот туниски претседател, Бежи Каид Есебси, почина денес, кога Тунижаните го избираат неговиот наследник на претседателски избори, помалку ...
  сите 15 | | | веќе видена