Либија

  во

  Британскиот весник „Дејли Мејл“ пишува дека исламистот Салман Абеди, кој пред една година уби 22 лица, кога се разнесе при концерт на Аријана Гранде во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Британскиот весник „Дејли Мејл“ пишува дека исламистот Салман Абеди, кој пред една година уби 22 лица, кога се разнесе при концерт на Аријана Гранде во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Британскиот весник „Дејли Мејл“ пишува дека исламистот Салман Абеди, кој пред една година уби 22 лица, кога се разнесе при концерт на Аријана Гранде во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Британскиот весник „Дејли Мејл“ пишува дека исламистот Салман Абеди, кој пред една година уби 22 лица, кога се разнесе при концерт на Аријана Гранде во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Властите на Тунис денеска им дозволија на 40-ина мигранти да влезат во пристаништето Зарзис, откако минаа повеќе од две недели на расипан брод за кој се водеше ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Албанската полиција, во група нелегални мигранти открила Сириец кој бил дел од терористичка група која сеуште војува во Сирија и Ирак. Групата била откриена ...
  сите 2 | | | веќе видена