Кичево

  во

  Литературниот клуб „Китка“ денес го прослави првиот роденден, со пригодна свеченост во градската библиотека при Центарот за култура „Кочо Рацин“ во Кичево. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Ова попладне воздухот е најзагаден во Тетово од сите градови низ Македонија. Во овој град попладнево се измерени 55 ПМ честички на 100 микрограми, во Куманово ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Мерните станици на Министерството за животна средина и просторно планирање поставени во скопскиот регион покажуваат загадување на воздухот што според мерењата ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Во овој период концентрацијата на ПМ10 честичките биле над100 достигнувајќи и до 240 микрограми на метар кубен. Потоа, податоците покажуваат, намалување, но ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Мерните станици на Министерството за животна средина и просторно планирање поставени во скопскиот регион покажуваат загадување на воздухот што според мерењата ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Мерните станици на Министерството за животна средина и просторно планирање поставени во скопскиот регион покажуваат загадување на воздухот што според мерењата ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Мерните станици на Министерството за животна средина и просторно планирање поставени во скопскиот регион покажуваат загадување на воздухот што според мерењата ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Скопје, 7 ноември 2018 (МИА) – Мерните станици на Министерството за животна средина и просторно планирање поставени во скопскиот регион покажуваат загадување ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Мерните станици на Министерството за животна средина и просторно планирање поставени во скопскиот регион покажуваат загадување на воздухот што според мерењата ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Мерните станици на Министерството за животна средина и просторно планирање поставени во скопскиот регион покажуваат загадување на воздухот кој најзагаден бил ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Мерните станици на Министерството за животна средина и просторно планирање поставени во скопскиот регион покажуваат загадување на воздухот што според мерењата ...
  сите 72 | | | веќе видена